Tolk- en vertaaldiensten in elke taalcombinatie

Tolk/Vertaalbureau Cremer 

Tolk/Vertaalbureau Cremer levert een uitstekende tolk- en vertaalservice in elke taalcombinatie en tegen concurrerende prijzen. Correcte en snelle afhandeling, deskundigheid en uiterste vertrouwelijkheid zijn gegarandeerd.

Onze specialisatie zijn tolk- en vertaaldiensten op juridisch gebied zoals notarieel recht, straf- en civielrecht, vennootschapsrecht, handelsrecht, arbeidsrecht. Ook voor de beëdigde vertaling van diploma’s en getuigschriften bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij werken uitsluitend met (beëdigde) professionele tolken en vertalers, ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv).

Voor meer informatie over onze vakgebieden en tolk- en vertaaldiensten klik op de betreffende link bij “vakgebieden” of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tolkdiensten

Zoekt u een tolk? Klik op een van de onderstaande links voor de betreffende specialisatie.
Ontbreekt de door u gewenste informatie, neem dan contact op.

Vertaaldiensten

Wij bieden vertaaldiensten in onderstaande specialisaties en in elke taalcombinatie. Klik op een van onderstaande links voor meer informatie.

Ontbreekt de door u gewenste informatie, neem dan contact op.

Referenties

Ten aanzien van al onze vertalingen wordt, ook zonder nadrukkelijk verzoek van de opdrachtgever, geheimhouding in acht genomen. Voor de getoonde referenties is dan ook nadrukkelijk toestemming gevraagd van de opdrachtgevers. Onderstaand een greep uit onze referenties.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U ontvangt ons antwoord binnen 24 uur

Scroll naar top